POSÍLÁM.....

POSÍLÁM.....

Anotace: posílám...

posílám do oblak
tvému srdci
šedivějící mrak
co zase se vrací

Jsem volný jako pták
ale křičím do noci
jen vítr šedivák
se zase navrací

jen mezi řádky
únavu pocítím
nemyslím na hádky
já sny pohladím

když vstupuji vrátky
tichu zas nevěřím
krajinou do pohádky
ty stokrát pozdravím.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 05.12.2010
Přečteno 289x
Tipy 25
Poslední tipující: Gabrielle, PIPSQUEAK, Mbonita, Tamara, Jiná, Niky88, Psavec, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posílám pohlazení,
nic není tak zlé,
jak se jeví.
Věřím, když vstupuji
do svého snění,
upadám do zapomnění.

Moc krásné.ST***

06.12.2010 08:41:00 | Tamara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí