Temnou nocí autem

Temnou nocí autem

Anotace: báseń sebevraha

Sbírka: z mé hlavy - duše

Jedu autem nocí
Černou tmou za mou paní
S hlavou plnou emocí
Jedu s rosou ranní
O závod

Je půlnoc, já nesvítím
Čekám jak to dopadne
V rune nemám volant, neřídím
Už nemám tajemství žádné

Konec cesty
Blíží se strom
Zbydou jen krusty
Velký třesk a hrom

Je konec
Motor neběží
Autor ondrejsu, 05.12.2010
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí