Břízička

Břízička

Anotace: pod jehličnanem to není ono:)

V lese vprostřed paloučku
roste bříza malinká
pod břízkou tam lehávám
já a moje Martinka.

Dříve jsme my dováděli
nedaleko pod smrkem,
Martince však vadilo, že
má jehličí až pod krkem.

A čím níže,
tak tím víc.
Autor Alfie, 06.12.2010
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: lucajda89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí