Mikulášův den

Mikulášův den

Anotace: Nejhezčí je vánek sněhu, jenž zahřeje, a tak vítám tady opět vánoce.

Ahoj slunný dne
pověz mi, co je dobré
Mám se smát či mračit
mám si hrát či strašit?

Tak povídej mi, poslouchám
celý den tu nemám.
Převleču se za čerta
ten ať stále jenom breptá

Nebo anděl taky jde
pohodu ti dopřeje
A pak svatý Mikuláš
řekne jenom otčenáš

Nejlepší je býti vločkou
zářně padat nad oblouhou
vznášet se a kráčet dolů
poté cítít teplo domů

A tak větře zafoukej
na cestu mi zpívej
už se k tobě řítí
sněžní andělé

Přinesem ti nadílku
přímo před dveře
Tak pojď na chvilinku
do sněžné koupele
Autor Já sám, 06.12.2010
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí