Zimní království

Zimní království

Anotace: ...

Rampouchy
způsobují
jen krutou něhu
když jdeš
iluzí
sněhu
rudé šípky
trhej holýma rukama
ze zápěstí
poteče štěstí
a třeba
najdeš pod závějí
jak duše květin
se chvějí
v mrtvé hlíně
v beznaději...
Víš připomínáš
reinkarnaci
Janinky z Broučků
tou svojí zasmušilostí
ze srdce
co nehostí
nic než
tající cit
a ještě ti řeknu holka
- neměla bys pít
smrt umrznutím je sice sladká
no ale zkus
vykopat hrob v mrazu...
to radši
sněhovou vločkou se staň
tanči větrem
nepřestaň
klesni do bílého ticha zrady
zasměj se
pohřbi se
a neumaž se-prosím tě
jen doufám že na jaře
vykveteš
jako chudobka s rudým okrajem
Autor la loba, 06.12.2010
Přečteno 305x
Tipy 37
Poslední tipující: Helena Lovecká, Live to fight, ZILA78, hašlerka, Tamara, Jiná, Jana M., Javavia, Actafool, Nikotin, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné dílko...PĚKNÉ.....S.T.

07.12.2010 04:03:00 | ZILA78

taky v to doufám, ale i jaro někdy mrazí :-)

06.12.2010 23:14:00 | Lagedama

st

06.12.2010 18:25:00 | Actafool

zajímavý, tip :)

06.12.2010 17:13:00 | Nikotin

Rampouchy způsobují odjakživa;
...chuť je olíznout...
tak zpívej, tancuj, vždyť jsi živá
prostě opusť ten bídy kout
a vleť si jinam, kde to hřeje
a odsud směj se na závěje...

06.12.2010 14:18:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí