CENZURA

CENZURA

Anotace: ....

Svoboda slova,svoboda vyjadřování,
myšlenky přijímat a rozšiřovat jakýmkoli způsobem.
Svoboda myšlenek,bez cenzury bez vměšování,
všeobecné deklarace práv,ozdobené mírovým kovem.

Medaile cti,
Nobelovy ceny za literaturu.
Je to pocta,málo kdo o ní ví,
nemá žádnou diktaturu ani cenzuru.

Instrumenty lidských práv,demokracie,
žádné zábrany volnému toku informací a myšlenek.
Základ etického přesvědčení, jakékoli doktríny a režie,
dogmata socialistických vlád,vymyšlených domněnek.

Manipulovat slovem,
manipulovat tiskem.
Kázat,prohlašovat se bohem,
propagovat garnituru útiskem.
Autor ZILA78, 06.12.2010
Přečteno 302x
Tipy 15
Poslední tipující: la loba, Špáďa, Psavec, hašlerka, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Tamara, Nick Name
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná na tom něco je, ale s poezií to nemá moc společnýho.

07.12.2010 01:43:00 | Nikotin

Ach cenzura, občas by se měla vyskytnou tam, kde by ju nikdo nečekal... slovo by nemělo nikdá ubližovat... ale bohužel. ST!***

06.12.2010 20:51:00 | NikitaNikaT.

Tak to je paráda, český jazyk a ty je toho důkazem. ST!

06.12.2010 20:30:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí