Kam patřím?

Kam patřím?

Anotace: Taky to začíná ale nikdy nekončí

Sbírka: šedý je člověk

Nikdo nic nepochopí
Ti co pochopili
mlčí
Ráno na mých oltářích
všichni svatí se hádají
zdali už patřím
k nim
Dívám se na ně
nadušísmutno je
Svatí tasí zbraně
Jsem předmětem boje
o nějž jsem nestál
už je rozhodnuto?
Cherubín hebký a čistý
přihodí poleno pod kotel
v teplé lázni
ležím
víno
cigarety
a zápach škvařící se duše
Kam patřím?
Nevím
všichni kolem mlčí ...
Autor Hadejede, 06.12.2010
Přečteno 289x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Judita, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí