Usínání

Usínání

Anotace: ..

Padá sněhová vločka,
mě zavírají se očka.
Vzpomínky se probouzejí,
lidé sníh sklízejí.

Nostalgie, láska,
smutek, žal,
kam všechno jsi to dal?
Zůstala jen na čele vráska.
Autor Kirsten, 07.12.2010
Přečteno 211x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí