Život

Život

Anotace: není, protože je to zjevné...

Půl života sám a teď se svět zbláznil
teď skládám slova a dřív jsem básnil.
Jsou oči které mě sledují stále
jako princezny tančící na bále
spoustu myšlení a výsledek žádný
důvod pro žití víc než pádný.
Smát se na krásy tohoto světa
dnes asi nejrozumnější má věta
všichni jsou ztraceni a já si své jedu
ačkoliv nechci tak ve skóre vedu.
Proč se vše daří, kdzž člověk nechce?
Proč všechno nemůže jít jednou lehce?
A když se podívám zpět do minulosti
zjistívám že život není o jednoduchosti...
Autor Ába, 07.12.2010
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: JohnyD.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dnes asi nejrozumnější, co jsem četla ;-)

07.12.2010 13:33:00 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí