Hoch

Hoch

Anotace: není třeba

Byl hoch a měl vlasy mastný
myslel že nemá nárok být šťastný
nevěřil už všem těm lidem
kteří tvrdili mu s klidem
že sami jsou víc než rádi
že jim stačí kamarádi
časem toho mastnýho kluka
navštívila velká muka
Poté ale sám nevěří
pohledem každého měří
Teď už nemá vlas tak mastný
a konečně může být šťastný
Autor Ába, 07.12.2010
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, JohnyD.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poslední dva řádky mi tam moc nesedí. ale jinak krásná báseň ;)

08.12.2010 00:14:00 | JohnyD.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí