Přátelství

Přátelství

Anotace: pro moji kamarádku, kterou mám moc rád ;)

Děkuji Bohu, že tě mohu znát
Ty si ten důvod proč se chci smát
Ty si ta příčina proč tu chci být
Ty si ta květina co dokáže své srdce otevřít

Srdce tvé – upřímné a horoucí
Po Boží lásce prahnoucí
Co pravdu mi řekne do očí
A proto si vážím našeho přátelství

Kdyby byli na světě poslední dvě kapky vody
Nabídl bych ti i tu svoji
Děkuji ti za každou pomoc
Vážím si toho moc…
Autor Alexej, 07.12.2010
Přečteno 571x
Tipy 4
Poslední tipující: Any 4, Nick Name, NikitaNikaT., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí