Spánek víl

Spánek víl

Anotace: Když vidíte spát hezké tváře a sami nemůžete usnout tak člověka napadají různé věci :-)

Spánek je odpočinek všech,
ale spát vílu sám nenajdeš
Já prochodil už spoustu let
a spát viděl jsem celý svět
Jen stále nevím kde spí víly
čekám že najdu je každou chvíly
Beznadějně bloumám po lesích
snažím se uslyšet ten krásný smích
Vždy zní mi pouze ozvěnou
když nocí chodím tajemnou
Až zjistím kam chodí spát
tak přestanu dál putovat
Autor Eru Alonnar, 07.12.2010
Přečteno 339x
Tipy 11
Poslední tipující: breberkar, Alien.v.v.s., Dragita, la loba, Charibeja, Bambulka, Anjesis, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná báseň:-)

31.12.2010 15:15:00 | Dragita

To bude nekonečné putování,
víly, ony totiž nemají stání,
ty jen bdí a vůbec nechodí spát,
jen se rozplynou v deště prstoklad.

07.12.2010 23:18:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí