Našeptávající povinnosti

Našeptávající povinnosti

Anotace: to co rozladilo,taky navnadilo

V záři barevných neonů
Plíží se pomalými kroky, jako kočka nahoru
Kolem vůně vánočního punče
Naladěná s každou zkušeností stroze

Fialová šála s úsměvem sarkasmu
V tričku tvojí duše ,nic se nezdá jen tak suché
Medové prameny obtažené konečky

Z výšky padá do polosladkých oparů
Odhazující podpatky, odkazují na zašifrované zkratky
Svítící krabice a přicházející poznatky

Čas co se zastavil a všechny třpytky rozhodil
Ten co rozladil jemné křivky
Sešil všechny koncovky a zbytky


S výhodami slov
Objímá čvtr a půl ledové(ho) muže
Zakrývá všechny sny nevinnosti


S odkazem našeptavájících povinností
Rozplývá se všemi směry
S šancí na malé změny
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 08.12.2010
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí