Symbolismy

Symbolismy

Anotace: -----------

Hledám dobrotu v ostré řeči
chci vědět pro ženy někdy štěstím brečí
a proč se před milujícím Bohem klečí
taky jak moc mlčení svědčí
proti lhostejnosti prázdnoty
když volba je já, nebo ty
a nezbývá čas na noty
když upřímnost nahoty
strhne všechny staré hráze
bolí to, ale vidíš snáze
co zlato je a co prach na váze
která snad vybělí tvé saze
dá život tvým dětským přáním
neskloní se před uznáním
těch co žijou umíráním
skrývají tvář před poznáním

a blednou.....
Autor Hanzi, 08.12.2010
Přečteno 622x
Tipy 2
Poslední tipující: Niky88, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí