Štěstí

Štěstí

Anotace: ...malá úvaha o štěstí

Štěstí je obláček,
který se dá lehce větrem rozfoukat.
Štěstí je pylem,
z kterého včely dělají med.
Štěstí je písní,
kterou slavík zpívá.
Štěstí je deštěm,
který slzy smývá.
Štěstí je pohádkou,
kterou máma čte dětem před spaním.
Štěstí je snem,
krásným snem, který zdá se.
Autor jvacl, 08.12.2010
Přečteno 349x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, CULIKATÁ, Květka Š., Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Štěstí je sbíráno
na louce z pastelek
z krásných chvil skládáno
uvnitř i navenek
pohledy z tisíce zrcátek
vrátí se vždy zase nazpátek
jednou jsme dole
jednou nahoře
a s kolotočem v oboře
-života:-)))

08.12.2010 17:44:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí