Ani náhodou!!!!!!

Ani náhodou!!!!!!

Anotace: !!!!!!!!!!

Sbírka: Jahodové nebásně

Ani náhodou
jen přes moji mrtvolu.
Ani náhodou
to neřeknu.
Nebudu to říkat,
nebudu se omlouvat,
nebudu prosit
a v životě už nebudu brečet!!!!

A to ani náhodou,
jedině tak vteřinu před smrtí.
Ani náhodou
to neudělam.
Já neskočím,
já nechci,
to vám radši pozvracim
vaše nový boty!!!!

Ani náhodou,
toho se nedočkáte,
já nebudu proplouvat
ladně jako vy.
Já nebudu nadávat,
tajně do polštáře,
zato pěkně nahlas,
vám do ksichtů!!!!

A to ani náhodou???
Nikdy a to klidně odpřísáhnu,
na život Včelky Májy.
Já nikdy nikdy nikdy,
nespadnu.
Naučim se litat
a budu na vás čůrat
z nebe!!!
Autor Striptérka, 08.12.2010
Přečteno 304x
Tipy 6
Poslední tipující: Ricarda Haner Lowery, Any 4, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poslední 2 souvětí se mi dost líbí :D

29.03.2011 22:10:00 | Ricarda Haner Lowery

sebevědomá, ale super! ..ST

12.12.2010 14:26:00 | Any 4

dost hrdá, pyšná, ale mně se líbí

09.12.2010 11:03:00 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí