V požehnaném stavu

V požehnaném stavu

Anotace: ... někdo sám a někdo v davu ...

Neřízená střela
odjistili a doletěla
Každý krok jejich zkázu hlásí
a utrpení, přihlouplost masy
Vymlouvají se na počasí
sčítají dávno mrtvé hlasy
A prostitutka se zlodějem
moderují, my se v duchu smějem
Přibij nás znovu ke kříži
a umlčené rozvíří netopýři
Tak pusť mi žilou, vždyť to chceš
vidět mi prohnilou jako veš
Však věz, můj meč ti setne hlavu
spravedlnost je v právu
tu nejde o zábavu
Autor Inge, 08.12.2010
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí