Nehet

Nehet

Anotace: I maličkost dokáže rozpoutat bouři

Našel jsem část tvého těla,
zní to hrozně, ale hned jsi zpozorněla.
Teď přemýšlíš co že ti vlastně chybí,
vždyť máš vše a přeci se velmi divíš.
Ruce nohy hlavu krk, vše sedí na tvém těle.
Myslíš si že jsem se zbláznil, ale pochybnost tě žere.
Neboj se nechybí žádná důležitá část.
Našel jsem tvůj nehet, vlastně jenom malou část.
A i když jsem zloděj srdcem i duší
tak vzpomínky nelze krást to se nesluší.
Vzpomínky ty zůstanou navždy ve tvém těle.
Mě stačí malý kousek a vše se znovu na svět dere.
Autor Eru Alonnar, 08.12.2010
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Miriska, Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kouzelně všetranná

21.11.2012 15:07:27 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí