Nevěříš

Nevěříš

Anotace: Sorriso odpusť

Nevěříš mi, ani se ti nedivím.
Co dát ti můžu-bolest stesk
a jen pár hezkých chvil.

To nestačí ti k životu
i když namluvit bych ti ti chtěl.
Proč klást odpor osudu
vždyť bůh to jistě takhle chtěl.

Každý hledá na světě
smysl svého bytí.
Já nehledám už našel jsem
a stejně jej nesmím míti.

Snad můžu být tvým přítelem
či kamarádem dobrým.
Jen omluv prosím mé chování
jsem zlodějem , ale pro tebe neškodným.
Autor Eru Alonnar, 08.12.2010
Přečteno 275x
Tipy 7
Poslední tipující: deleite, la loba, Anjesis, Nick Name
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí