Jiná

Jiná

Anotace: Jinakost se krutě trestá...

Jsi jiná než jsem myslel,
jsi jiná než jakou jsem Tě znal.
Jsi jiná, když chopila ses vesel,
jsi jiná, když pluješ proti proudu dál.

Jsi jiná, pokud nejsi s davem,
jsi jiná, když sama cestičku si vyšlapeš.
Jsi jiná, pokud necháš problém ležet ladem,
jsi jiná, když po boku muže nestaneš.

Jsi jiná, pokud smrti se nebojíš,
jsi jiná, když života si užíváš.
Jsi jiná, když řádu nevyhovíš,
jsi jiná, pokud sama ve tmě přemítáš.

Připoj se k davu,
Pojď mezi nás.
Nalákat Tě dovedu,
tak poslouchej můj hlas.
Nechceš?!
Ty nechceš jít k nám?!
Tak zůstaň si,
zkus jít proti našim silám.
Nemáš šanci,
neprojdeš...
Autor mistake, 17.01.2006
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí