Bordelsvět

Bordelsvět

Anotace: ..

Sbírka: Barvy podzimu

'Mladá paní, já jsem našla doma rusáka.
Tohle na něj taky můžu použít?'
Třímajíc balení Biolitu
netuší
že Rusák
se spreje neštítí

Autobusák
kterej říká
'dvěstěosmdesát' místo dvacet osm
má jako prioritu
každému přát
dobrý den

Zdál se mi sen
že všechno bylo okey
sklady vybalený
lidi veselý
africký děti
se nemyly
v DDT

Bordel je na světě
mraky propálený
knihy Steinbacka
mezi smetí
Jako by lidi
ani nežili

Za kolik dnes máte banány?
A proč má chleba
datum jen do zítra?
Bylo by třeba

Bojovat za mámy
za budoucí stát

Ale bude tu ještě
kámen na kameni stát?
Autor Lioness, 08.12.2010
Přečteno 334x
Tipy 4
Poslední tipující: Larey, Květka Š., Violette
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí