Žiju?

Žiju?

Anotace: Už je to nějakou dobu, co jsem to napsal, ale pořád to je pravda.

Žiju život, sestaven
ze snů a marných nadějí svých.
Jsem realitou ohromen
a slyším svůj škodolibý smích.

Žiju mlhou svou,
co jsem si vytvořil.
Vteřiny dál jdou
a sen se zcela vypařil.

Žiju svými představami,
co mě při životě drží.
Jsou mými nadějemi,
jsou pravdou, snem a lží.

Žiju v paralelním světě,
který mě podrží i podrazí.
Jsem na cestě k odvetě,
zvědav kdo dnes zvítězí.

Žiju denní realitou,
co mezi prsty uniká.
Obklopen světa samotou,
obklopen světlem, co zaniká.

Neschopen svět posoudit,
šance za šancí mi utíká.
Je třeba zabloudit,
jinak nás svět spolyká.
Autor James, 17.01.2006
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vím,o čem mluvíš...moc hezké.

16.03.2006 12:21:00 | Jonesy@seznam.cz

mos semi to líbí..máš pěkné básničky..opravdu 100

12.02.2006 14:34:00 | airelle

hezký...pravdivý...souhlasím...

17.01.2006 19:42:00 | Figi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí