Dialog

Dialog

Anotace: poučení už před x lety , že "chlastat" se má jen s mírou

Partičku karet?
Né?
Tak aspoň víno!
Snad neodmítneš cigaretu.
Polož si ji aspoň na ret.
Chtěl bych se podívat
pod lem tvého svetru.
Půjdem si zatancovat
anebo malý příběh ve dvou?
Můžeš u mně přenocovat.
Ty si chceš už jít zase sednout?
Podívej,
z piva odpadla už pěna,
můžem si zajít na bramborák.
Máš přece chuť.
Pusu mi dej,tak se to dělá
a bude to přinejmenším
aspoň dobrá změna.
Co ten tě nějak okukuje,
jsi tu se mnou.
Jasný?
Usměj se na mně
skelnýma očima,
vidíš, jen se ještě napij.
Ta spousta opilců kolem
stejně už nevnímá,
můžem se zdejchnout,
tak pij.
Řekni kamarádce,
že zítra u kina.
S tebou je ale práce,
co se furt ostýcháš.
Jednoho rumíka do sebe obrať,
ale už i ty nějak vrávoráš.
Miláčku, ke mně se obrať,
pamatuješ se na včerejší zábavu?
Seš dobrá!
Chtěla bych obklad na hlavu.
A jak se vlastně, holka, jmenuješ?
Cože? Já?
Musím už jít domů.
Ach tááák.
Promiň, třeba se ještě potkáme.
To doufám ani NE!
Autor jvacl, 09.12.2010
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: Pythonissa__, Nikotin, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip.

09.12.2010 15:34:00 | Pythonissa__

zajímavý, tip :-)

09.12.2010 13:38:00 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí