Můj boj!

Můj boj!

Anotace: Nebylo lehké v gotice žít, a doufat, že do bitvy může žena jít...

Sbírka: Výkřiky do prázdna

Láká mě boj,
Chci mít svou zbroj!
Chci mít svůj meč a štít
a v bitvách se bít!!!
Za Slávou jít,
a život vojáka žít…
Nejsem dívka, tak křehká…
Vím, budoucnost má není lehká…
Ale mám svůj cíl!
Je to jak v blbém seriálu díl!!!
Chci být válečník a žádný odpor klást nebudu!
Však já jednou své oddíly povedu!!!
Chci padnout vedle bratra svého,
Proč to není úděl osudu mého?
Proč musím žít doma v bezpečí?
Proč? Když chci žít v nebezpečí?
Proč myslíš, že to nedovedu?
Myslíš si, že oddíly nepovedu?
Myslíš si, že se jen tak vzdám?
Neboj se, já ti svůj sen jen tak nedám!
Však já do bitvy vyrazím a ne jednou.
Až výrazy statných bojovníků poblednou,
já budu tam a budu se jim smát!
Protože já se nedovedu ničeho bát!
Tak tedy to můj úděl, co jsem si vybrala…
A co ty? Budeš dál se dívat v útlak tvůj?
Pozvedni ostrý meč svůj,
A vykonej to, co jsi ode mě pobrala!
Že bát se je pro barbara!
Autor Mrs.Underwood, 09.12.2010
Přečteno 306x
Tipy 8
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Gabrielle, CULIKATÁ, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí