nálada

nálada

Anotace: kdysi dávno

nemůžu spát a jen sním
jak noční mraky nebem plují

jak slunce v jiné zemi září
jak ptáci pějí někde v dáli

jak kohout zakokrhá nastane den
když zhasne svíčka zbyde jen
jeden tajný smutný sen

já jdu v té dáli
trávou rosou zchlazenou
v jiné zemi
s duší svlečenou

vidím hvězdy
Autor ísdóttir, 09.12.2010
Přečteno 287x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, Gabrielle, čas.běží, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kristova noho, nečteš myšlenky?? st!!

10.12.2010 00:39:00 | Lagedama

trávu špicbergskou mezi kamením.. polární noc ledem překryla

09.12.2010 18:26:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí