V hodině matematiky

V hodině matematiky

Anotace: Automatický text (dadaismus). Kdyžtak mi napište, kam jinam se tento útvar řadí. Nějak to nedokážu určit :D děkuji

Ovál omýt není nutné. Trojúhelník by se zlobil. Nože nemá, nůžky nemá.... má meč. Obrovský meč. Tne jím. Po temeni stéká kaše... bramborová medaile není neúspěch, je to kádě. Kádě na chemikálie krouží kolem své osy a koule o poloměru průměrném střednímu lesu.. luka, háje. Špatný žert. Čerti mají kotle, počítají objemy, objímají počítadla, poctivě, bez viny. Pijí víno, nosí beranice, čekají na zvonění, nikam nepospíchají, jí a jí a jí. Už mají dost a prasknou. Praská i lední kra. Na kraji sedí medvěd a houpe se na vodě, než kra pukne, medvěd odletí a tučňák se diví elipse, kterou opisuje. Tučňák závidí. Neumí létat. Petrolej stéká po stěnách chýše upravené k nočnímu rituálu. Světla a kruhy. Hooodně kruhů. A zvonice. Chlupatá zvonice se krájí do kosodélníků a nabývá na ploše. Skáče, jiskří. Elektřina proniká do celého těla a muž se zmítá bolestí a skáče do nebes strasti a zapomnění.
Autor Dadaistik, 09.12.2010
Přečteno 232x
Tipy 1
Poslední tipující: Nikotin
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikotine, nevíš prosím, kde by se dal najít takový text? Nemám nic takového přečteného. Jen jsme si to charakterizovali v hodinách literatury a mě to nadchlo, ale nic než základní definice neznám a ani nevím, jestli je chápu správně. Moc děkuji za radu :)

09.12.2010 20:49:00 | Dadaistik

Zkusil bych to příště psát normálně "do sloupce". Vzhledem k tomu, že sem těmto věcem nakloněn tak tip.

09.12.2010 20:31:00 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí