Hvězda

Hvězda

Anotace: ..

Řekni kolik hvězd na nebi září,
kolik lidí se na ně smutně tváří.
I přes den svítí ta největší,Slunce,
z pohledu bolí oči,i když je v dálce.

Celý život svojí hvězdu hledám,
a jednu vidím,když se s tebou shledám.
Proto můžu se dívat jen z dáli,
mé oči se té její záře báli.

Je to divné,když už jí mám,
zůstávám tady nadále sám.
Tou mojí hvězdou zůstáváš ty,
zářivější než všechny planety.

Jen se slzami by oči u tebe stáli,
a proto tě mohu sledovat jenom z dáli.
Se slzami na mé tváři.
Budu sledovat tvojí záři.
Autor Hachi, 10.12.2010
Přečteno 291x
Tipy 7
Poslední tipující: al-pacino, Gabrielle, Sweet KiWi, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neplač, vyvolenou vyhledej
svou lásku hvězdě dej
a krásně se měj:)

10.12.2010 07:19:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí