Mít cíl

Mít cíl

Anotace: no však uvidíte...

Mít cíl

Možná se mi někdy zdá,
že svět pohltila špatná nálada.
Možna se mi zdá,
že černá nad bílou převládá.
Nenachávám nic náhodám,
mám svůj vnitřní hlas, který poslouchám.
Snažím se prožívat sny,
proměňovat je v realné dny.
Uskutečňovat co mi chybí,
napravovat své vlastní chyby.

Re: Sluneční zář střídá měsíční svit,
udělám vše co budu chtít.
Všechno má své tmavé články,
ber život jako součást skládanky.

I kdyby můj rozum zavalily kameny,
já půjdu dál a svému srdci zůstanu oddaný.
Cítím tep v těle,
cítím jak se ruka zimou chvěje.
Krev v žilách má rychlost maximální,
proti násilí zaujímám postoj radikální.
Špínu světa bych zamknul na 100 západů,
ukončil bych tu lacinou estrádu.
Krysy k tomuto světu patří,
vytáhni ochrannou barvu a tou se natři.

Re: Sluneční zář střídá měsíční svit,
udělám vše co budu chtít.
Všechno má své tmavé články,
ber život jako součást skládanky.

Všichni potřebujeme více síly,
chceme li doplout přímo k cíli.
Musíme mít otevřené oči,
odolávat nástrahám, které na nás útočí.
Není jednoduchý dojít bez mapy k cizímu městu,
není jednoduchý vybrat si tu správnou cestu.
Život spravedlivej není přeci,
bojuju ať neskončím,jak bezmocné zvíře v kleci.
Nebřebírám ničí podobu,
a nejsem loutka na ozdobu.

Re: Sluneční zář střídá měsíční svit,
udělám vše co budu chtít.
Všechno má své tmavé články,
ber život jako součást skládanky.
Autor Kejss, 17.01.2006
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mně to přijde skoro jako rap

17.01.2006 22:13:00 | soske

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí