Nevím..

Nevím..

Anotace: .. co vím

Nevím, co vím - ať vím, co nevím, víš to?
víš, když nic víc nevím, je mi to líto
že nevím (ať to vím) proč vím, že slzy
nevědí, že na pozdě je moc brzy

ať to ví slzy Tvé, chceš-li to vědět
nevím, zda napoví Tvým slzám devět
a devadesát vět se slovy "nevím"
dokud nezavoláš, z "nevím" neslevím

nemůžu.. vědět proč? chtěl bych, má lásko
neumím slíbat Tvé slzy - lze za sklo
dívat se na kapky z mé, druhé strany
pouze jak kloužou dál, vjem jejich slaný

mé oči rozplakal, vím, že se díváš
sklem mezi námi, se slzami splýváš
smáčeném z obou stran, řine se strouha
našich slz soutok.. po splynutí touha
Autor Petbab, 10.12.2010
Přečteno 254x
Tipy 11
Poslední tipující: James Libustka, slnečnica, Kett, Gabrielle, PIPSQUEAK, Lota
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Procítěně překrásná, dojala mě...*:)

10.12.2010 16:49:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí