VÁNOČNÍ SÍLA OKAMŽIKU

VÁNOČNÍ SÍLA OKAMŽIKU

Anotace: ....

Vánoční cukrový,
na misce pravd a lží.
Malinkým zvonečkem Ježíšek zazvoní,
co ti nový rok přinese,to ti ale nepoví.

Rumové kuličky,
kokosové pusinky.
Rozpůlená jablíčka uvnitř s hvězdičky,
teplá náruč maminky.

Vaječný koňak s vanilkou,
provoní štědrovečerní tabuli.
Modlitba,chvilka s idylkou,
srdce jihnou,k sobě se přivinuly.

Vánoční síla okamžiku,
koledy,dárečky,stromeček.
Zapomeneme na peníze,na politiku,
pořád ve mně je,ten malý chlapeček.
Autor ZILA78, 10.12.2010
Přečteno 253x
Tipy 14
Poslední tipující: Helena Lovecká, Danga, la loba, Psavec, Nick Name, CULIKATÁ, labuť, Květka Š., Mbonita, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to já jsem asi mimozemšťan bez pohlaví:-)Báseň je ale krásná

14.12.2010 19:50:00 | la loba

ve mne malá holčička :-)

roztomilé, vánoční....já mám už napečíno.

11.12.2010 14:56:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí