V jednoduchosti je krása

V jednoduchosti je krása

Anotace: Na cestě k imanentní kráse v nepoznané jednoduchosti ;)

Stačí dýchat,
zbystřit instinkt
přirozeně vnímat,
knoflík štěstí přišít.

Na duši ukrytou v našem přízemí,
osolit lagunou, dochutit kořením.

Potěšit úsměvem, zalepit střípky
sladkým polibkem, na zasněné chvilky.

Rozsypat cukr požitků,
vyplavit si příliv zážitků,
z nepropustné oázy,
objasnit si důkazy.

Romanticky naslouchat,
v oceánu šancí zašplouchat,
skromně přijímat zmuchlané šaty,
vyžehlit je rozumem, který je již najatý.

Tak jednoduše jako naše schránky vrásek,
vyčnívající z hlubin starostí,
každého z nás s chutí pohostí,
přesto zvykneme si a se sílou přijmeme krásy pásek.

S pár těžkými přezkami,
vstoupíme společně,
do jednoduchosti krás- vrátkami.

Otevírám je s Vámi, vstoupíte také?
Připijem si méně známým rýžovým saké?
Autor Any 4, 10.12.2010
Přečteno 314x
Tipy 9
Poslední tipující: J.U. Ray, Alexej, diciassette, carodejka, Amable seňor Marek, CULIKATÁ, Elvíra Adamsonová
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V jednoduchosti je krása, a musím potvrdit, že v případě tohoto Tvého dílka je. Lehké, hravé, a přirozené :)

22.01.2011 18:21:00 | J.U. Ray

děkuji, takovou pochvalu si ani nezasloužim ;)

13.12.2010 16:36:00 | Any 4

Jsi ten nejtalentovanější člověk,od kterého jsem kdy něco četl.Máš opravdu úžasný dar!!! Tvé díla jsou nádherné, poutavé, ze života a člověk se v nich mnohdy najde :-)Piš dál :-)

13.12.2010 15:24:00 | diciassette

pěkné:)

10.12.2010 19:51:00 | Elvíra Adamsonová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí