V okvětí víček

V okvětí víček

Anotace: ... pro dnešek už není co víc říct...

Sbírka: Čekání

V okvětí víček
zamlčená zapomnění,
ve svitu svíček
vzpomínka, co je a není.

V doušcích našich objetí
křídla nám uletí
a zanesou nás dál
a taky mnohem blíž,
ale to Ty přece víš.

Ve stopách dopisních papírů
slova skrytá jsou.
A když písmenka se rozplynou
co nám zbude?
Nic?
Nebo taky mnohem víc...
Autor Denael, 10.12.2010
Přečteno 362x
Tipy 10
Poslední tipující: Danger, Chancer, fuu, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pak už jen ticho a zrcadlení v očním nebi...
Jemný okamžik.Dík za něj.

12.12.2010 12:54:00 | Danger

and there is nothing else what must be told

11.12.2010 13:07:00 | fuu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí