Svět v rovnováze

Svět v rovnováze

Anotace: Jsi. Nikdo o tobě neví.

Zaspat život.
Jednoduchý cíl.
Neznat Vás, vážení.
To lenost v duši
Něco pochopit.
Snahy... není.

Jsi malá.
Bílá.
Myška.
Za víčky život máš.
A pohled v kleci spoután.
Však znáš.

A Tam, kde není nevinosti,
ty chceš jít bez potřeb.
Odpouštět nechceš.
Ublížil? Ať to ví.
Raději utečeš.

Koutkem nevědomí
hledáš
svá přání.
Nejsou tu.
Ta špatná.
- Zlo.
Nepočítá se.
S tebou.
Ne víc...
Autor SWEET13, 10.12.2010
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: Maryje..., Oťas, Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí