DÍVKA KRÁSNÉ DUŠE

DÍVKA KRÁSNÉ DUŠE

Anotace: ....

Dlouho necítil jsem,
tu obrovskou snahu žít.
Je to dávno co podlehl jsem
a přestal i snít.

Všechno zdálo se tak jednotvárné,
bezduché,prázdné a němé.
Myslel jsem,že mě nikdo z toho už nevytáhne
a k sobě do srdce si vezme.

Byl jsem v rozsedlině depresivních hmot,
hluboko pod povrchem,ctižádosti a snahy žít.
Byl jsem daleko,stačil už jen krok
a věnce v čerstvé hlíně mohly být.

Nebyla pomocná ruka,
já sám neměl jsem snahu se chytit.
Jen žal,bolest,lítost nad sebou a muka,
začali mě lámat a mít.

Byla to jen otázka času,
kdy padne poslední dech a zlomek sil.
Byla to jen otázka času,
a teď,kde bych byl.

Jenže našlo se srdce veliké,
které vzalo mě pod svá křídla.
Dívka krásné duše,oči divoké,
a tvrdila že tohle také zná.

Že člověk sám,
je jen půl a cítí se ztracen.
Že k ní,přidat se mám
a do světa mezi šťastné,budu vrácen.
Autor ZILA78, 11.12.2010
Přečteno 312x
Tipy 19
Poslední tipující: Danga, la loba, Psavec, Nick Name, hašlerka, Květka Š., Kapka, zenge, Jiná, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak ta nemá chybu..krása ST!

20.12.2010 11:36:00 | xoxoxo

Je pěkné někoho takového poznat, když se cítím na svém konci. Někdy se nám to zdá jako zázrak a ten už se mi jednou stal, vzal mě pod svá křídla, nemusel mluvit, odpovídal a tázal se očima...

Opravdu moc pěkné ST!

11.12.2010 14:53:00 | Nick Name

krásně napsáno..ST!

11.12.2010 14:04:00 | hašlerka

Navrátila Ti chuť do života
a už je po smutku veta:))

11.12.2010 07:46:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí