Chladná rána

Chladná rána

Anotace: Chladná jsou rána, ve kterých chybí láska...(napsána 11.12.2010)

Chladná jsou rána
kde nevstává láska
kde jen černá vrána
srdce ti laská.

Chladná jsou rána
kam lež zabloudila
kde ze zlosti rána
tiše se skryla.

Tam mrzne duše
kde jen nenávist je milenkou
a touha mstít se
stala se ti volenkou.

Tam klepou se zimou
lidé, jenž jen nenávidí
jenž se svojí vinou
žít dál se nestydí.

A mrzne srdce všem
kteří prodávají lásku
těm, jenž podle změn
nasazují další masku.

Rána jsou chladná
a citů je málo
postel je prázdná
jen něco se zdálo.

Tak věř že
chladná jsou rána
kde nevstává láska
kde jen černá vrána
srdce ti laská.
Autor mauvais-ange, 11.12.2010
Přečteno 273x
Tipy 6
Poslední tipující: Špáďa, Helena Lovecká, Charibeja, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm... ST

31.12.2010 12:26:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí