Tichá noc na pohled

Tichá noc na pohled

Anotace: ...

Tichá noc už dávno padla,
v dálce slyšet jen zvon,
rozeběhly se osudu kyvadla,
když z kostela odrážel se tón.

Tichá noc kdysi klidnou byla,
teď ozýval se jí prosebný pláč,
za svého života krásná jsi byla,
teď krásnější mrtvá, smrti hráč.

Plakala jsi a o život marně prosila,
když jsem se blížil zlehka k tobě,
bránila jsi se, kopala a křičela,
teď jako spící Růženka, ležíš v hrobě.

Políbil jsem tvá ústa naposled,
jako usmát by se ti chtělo,
stále živá na pohled,
hlínou zasypal jsem tvé mrtvé tělo.

Kráčím tichou opuštěnou ulicí,
kráčím v noci a nevnímám,
obzor už se v den barvící,
zaschlou krev z rukou umývám.
Autor Anejet, 11.12.2010
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To byl ale horor...:-))

01.02.2011 20:46:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí