V PAVOUČÍ SÍTÍ

V PAVOUČÍ SÍTÍ

Anotace: sítí....

Co ticho v té nadějí....
jen kousky rozlámaných sklíček
žár co křídla spalují
ze zavřených víček
neproniknutelná stěna
bez jména
mlčící tesknoto
křičící prázdnoto
únavo prokletí
co nesletí
dolu na zem
tak jako sen
co z dali přilétá
jen hlídej své ticho
co padá na břicho
vteřinu svého tušení
co navždy spojení
jen neplatí
V PAVOUČÍ SÍTÍ

Zrození
krajina němé dochvilnosti
slov i prázdných činu
v tvém klínu
naděje se zrodí
tak to chodí
že bloudí
únava čarostřelců
bez kotrmelců
bez souvislostí
co jen se nevznítí
V PAVOUČÍ SÍTÍ.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 11.12.2010
Přečteno 204x
Tipy 11
Poslední tipující: labuť, PIPSQUEAK, Psavec, hašlerka, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, Ishtar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí