Dál

Dál

Anotace: ehm

pršelo nekonečně dlouho
kdy přestat by to mohlo?
Vše co slzy skrývají
Vše co deště říkají
Nic se nezdá věčné
Vše je nekonečné
Kdy zase procitne
Slova ze rtů vyřkne
Zase nás prokleje
V deště nekonečné
Kdy to jen zkončí
Vše se mi točí
Tak nech ty slova plynout
Tak nech ty slova plout
Autor Duploxxx, 11.12.2010
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí