Jsme

Jsme

Anotace: .................

Jsme
Jsme jako Adam a Eva
Bojíme se studu
jsme historie a věda
Necháme svůj život osudu
Jsme jako kráska a zvíře
...ty jsi netvor a já se tě bojím
jsme jako vítr a bouře
vítr nás odfoukne bouři ustojím
Jsme jako Zeus a Héra
všichni nás odsuzují
Jsme jako zpěvák a flétna
dlouho nás zapuzují
Jsme jako oheň a déšť
...nic nás neuhasí
Jsme jako oko a pěst
nic nás neporazí
Jsme jako země a vzduch
stavíme si svět
Jsme jako cestovní ruch
létáme z květu na květ
Jsme jako světlo a tma
život se nám krátí
Jsme jako svěcená voda
stejně se nám to vrátí
Jsme jako tužka a guma
život nám píše a my to hned mažem
Jsme jako tygr a puma
fetujem , Náš život, my si ho tak žijem
Jsme jako kaktus a písek
schneme na poušti
Jsme jako nespočet čísel
a to se neodpouští
Jsme sami hříšníky svých těl
nesmíme se milovat
Jsme jako ten kdo by to chtěl
musíme to odvolat
Jsme jako drogy a zbraně
u obojího tuhne krev v žilách
jsme jako hvězdy do dlaně
vždyť říkám je to ve hvězdách
Jsme jako jupiter a uran
daleko v jiné dinastii
Jsme jako anděl a satan
pátráme ve hvězdné galaxii
Autor Duploxxx, 11.12.2010
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí