iluze

iluze

Anotace: zít iluzi je sice fajn ale o životě potom nemáš šajn

realitu omámenín nezměníš
jenom potom jaké je nevíš
na chvíli to přínáší potěšení
je to unik od celočasového utápění

však pak kdy zase jí jasnou vidíš
potom vnitřně sám se ničíš
s tím před čím vlastně utíkáš
když svůj pohled sám si osekáš

žít v iluzi pocit to slastný
tam ti je potom všechno jasný
ale tohle taky není navždy
proto přícházejí samovraždy
Autor ostuda lidstva, 11.12.2010
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: Iv, whiolet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

níčí to tebe....níčí to i lidi kolem...

12.12.2010 11:17:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí