50 dveří

50 dveří

Anotace: na motivy písně od Roxette Queen of rain

Sbírka: z mé hlavy - duše

padesát dveří vede k srdci tvému
v labirintu se necházím
jdu podle vůně tvého parfému
bloudím, avšak flintu do žita neházím

teď stojím před těmi dveřmi
bez klíče, bez kliky,jen zevnitř otevřít se dají
stojím vklidu, naslouchám.. potají

neslyším nic jen hukot vánku
mé srdce raduje se, dostalo pozvánku
pootevřu dveře více,
v místnosti však prázdno
smutkem zalili se mi líce.
Kleknu na podlahu, na samé dno

proč tu nikdo není ?
a v tu chíli mi došlo
nikdo už te nezmění
tak proč mě by to prošlo
Autor ondrejsu, 11.12.2010
Přečteno 253x
Tipy 4
Poslední tipující: Nick Name
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vlastní zkušennost

19.12.2010 21:27:00 | ondrejsu

moc smutné :-( ach jo

11.12.2010 22:40:00 | Nick Name

taky mám oblibu se zajímat o uvnitř mrtvý lidi :-)

11.12.2010 21:30:00 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí