křižovatka rozhodnutí

křižovatka rozhodnutí

Anotace: pohled budocuna či nakouknutí do sna ikdyž se mi to hnusí problém řešit se musí

chtěl bych napsati knížku
pak se vydat na vyjíždku
chvíli bych byl jenom psaje
své dny poté na papíru maje

však kde na to mám čas vzít
abych žil jen jak já chci žít
nestíhám vést dva různy životy
to nenaskýtá moc doboroty

vždyt každý je tak jiný
jeden je akční druhý je líný
sou jako oheň a voda
prunik je pak pěkná soda

ted stojím na kžižovatce
a citím se tak staršně vratce
musím vybrat co bude dále
jelikož už mám na mále
Autor ostuda lidstva, 11.12.2010
Přečteno 257x
Tipy 10
Poslední tipující: James Libustka, Iv, Judita, whiolet, Nick Name
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Držím palce,ať už jsi za křižovatkou :-)

13.12.2010 14:32:00 | Iv

Jako Jekyll a Hyde, co? to znám...

12.12.2010 11:14:00 | whiolet

Přeji Ti, aby jsi udělala takové rozhodnutí, aby si nikdy nelitovala!

11.12.2010 22:27:00 | Nick Name

akční akční akční tip :-)

11.12.2010 22:06:00 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí