Andělský čas

Andělský čas

Anotace: všem přeji krásné prožití nastávajících svátků a nejen jich děkuji a odpouštím, všem za všechno a všechno, mám vás ráda

Vánoční nálada
v srdcích zaplesá
když první vločku
pošlou nám nebesa
srdce se otevřou
lásce a soucitu
září nádhernou
budou zas bez štítu
na dlaních svíci
plnou krás
ohnivé světýlko
co málokdo zhas
pod stromkem dárečky
v dětských očích jas
všude plno lásky
andělský to hlas
každý dá lásky džbán
vyprahlí poutníci
nastaví dlaň
srdce se rozzáří
sotva dotknou se těl
těch duší co pomáhají
těm záře vychází z čel
z očí a jejich dlaní
dostaneš požehnání
září čistotou a vírou
světlem božskou sílou
to andělé jsou vtělení
třeba jeden vedle tebe stojí
jen rozhlédni se pořádně
utěšují ty co se bojí
pomáhají jak jen to jde
i ostatní andělé jsou
v sobě máme duši nebeskou
vždyť pravil bůh
jen anděly vám posílám
aby nikdo nebyl sám
aby duše každá věděla
že ze světla je stvořena
do světla se vrátí zas
až přijde její čas
zatím dávat bude
světlo své
z nejčistší lásky
stvořené.
Autor Alien.v.v.s., 11.12.2010
Přečteno 489x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Juan Francesco de Faro, James Libustka, Květka Š., Agniezka, Ishtar, trhla.marketka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně pozitivní:)

11.12.2010 23:56:00 | Ishtar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí