OČISTA UVNITŘ TEBE

OČISTA UVNITŘ TEBE

Anotace: ....

Jáství neboli nadduše a její očista,
člověk jako kosmický fenomén.
Meditací dosáhnout vysvobození z koloběhu života,
poprat se s vnitřním démonem.

Spojit individuální já,
s neprojevenou podstatou vesmíru.
Ale kdo tuhle cestu nezná,
lehce padne a ztratí sílu.

Duchovní princip duševní hmoty,
sebekázeň,harmonický život v souladu se svým okolím.
Dosažení osvícení nejvyšší kvóty,
projít vysněným údolím.

Rytmus přírody a času,
se světy podsvětí a země nadsvětí.
Najít tu správnou trasu,
nestát se další nechtěnou obětí.

Přejít práh vlastní bolesti,
uvědomit si,co uvnitř tebe vlastně je.
Potlačit všechny zbytečnosti a slabosti,
nepodvolit se téhle podlé hře.
Autor ZILA78, 12.12.2010
Přečteno 262x
Tipy 23
Poslední tipující: Judita, Helena Lovecká, la loba, Radek.oslov.Šafárik, James Libustka, Danga, Mbonita, Květka Š., Psavec, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chce to duchovního učitele ... ST

29.12.2010 21:54:00 | Helena Lovecká

jedna z nejtěžších disciplín
v podstatě půst psyché jakýsi
vytěsnit touhy své a viny všech svých vin
a k Všehomíru vyslat úpisy...

12.12.2010 12:48:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí