Nemocná mysl

Nemocná mysl

Anotace: ...

Ve východu slunce já vidím noc temnou,
jak kdybych byl zaslepen tím krásným jasem,
však místo bílé hole jen ty jsi se mnou,
jen ty a tvá láska, jež pomine časem.

Někdo rád nad rostoucí květinou žasne,
rozplývá se tou vůní a něžným vzhledem,
já však klopím zrak, protože je mi jasné,
že zhyne hned jak zem se pokryje ledem.

Někdo v padajících listech vidí krásu,
já v nich však spatřuji jen známku zániku,
že vše jednou zničí krutá kosa času,
před jejíž mocným hněvem není úniku.
Autor Grimble Gromble, 12.12.2010
Přečteno 258x
Tipy 5
Poslední tipující: Noc17, Vee-Vee
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co jednou začne
zajisté i skončí
byť vinou vlastní
či mocné příčiny
co zbývá tedy?
Vnímat krásu srdcem
přestože zatraceně bolí!

16.01.2011 17:09:00 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí