pro básníka

pro básníka

Anotace: 2010

Až tam někde budeš z rána v horách stát,
ta myšlenka ti bude v hlavě skotačit a hrát.

Až ucítíš dotek lesní nahoty,
až múzy budou vidět svět jako ty,

tu noc budou hvězdy nad svitkem papíru stát,
aby jsi mohl své dekadentní verše,
za zpěvu luny,
nerušeně psát.
Autor ísdóttir, 12.12.2010
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké:)

12.12.2010 15:13:00 | CULIKATÁ

a nemusí to platit jen pro básniky,ale i ostatní ST

12.12.2010 13:07:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí