Pád temnotou...

Pád temnotou...

Anotace: Možná znáte ten pocit :)

Až vyletíš vysoko,
vysoko do nebe.
Pak skloníš se hluboko,
budeš sám za sebe.

Máš andělská křídla
ted čeká tě pád temnotou
máš andělská křídla
brzy se zpřelámou

A jak se ukloníš,
uvidíš svět, jak kýve se na jedné noze.
Rázem si uvědomíš,
žes přišel o iluze...

Měls andělská křídla,
co vlastně zbylo ti?
zbyla jen černá pírka
a proto ted skončil si…
Autor drapyna, 12.12.2010
Přečteno 313x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, Květka Š., CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí