Jsi v mém srdci zamčený

Jsi v mém srdci zamčený

Anotace: ...

Sbírka: Obnažená duše

Nechci ztratit
tu jistotu
mezi prsty
svými
když s okamžiky
zakletými
stanu v půli cesty
...
to uvědomění si
že cesta moje není
ten pocit úlevy
když cíl poutě
náhle se
změní
...
nad hlavou rozednění
a hlavu v oblacích
už nechci snít
tak jako sní každý
chci procitnout
a z místa
se hnout
ty chvíle jsou už
ztracený
být zase bez Tebe
jak snadně to zní
v mém srdci
jsi však zamčený
...
Autor TedelyBear, 12.12.2010
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí