O věcech posledních: Čisté srdce

O věcech posledních: Čisté srdce

Anotace: Pokračování ze sbírky "O věcech posledních". Ilustrační foto je ke shlédnutí na: http://galerie.mobilmania.cz/showphoto.php?photo=55065&ppuser=86586

Sbírka: O věcech posledních

V temné vodě číhá stvůra,
však spravedlivý tvor.
Teď poznáš co je tíha,
projít bez úhony kol.

V srdci najdi odvahu,
pevným krokem vykroč vpřed.
Peklu se octneš na prahu,
ty však zpříma hleď.

Projdi beze strachu,
nenakrm tu příšeru
a se srdcem čistým
vyhneš se maléru.

Projdi hrdě kolem,
ukaž co jsi zač
se strachem se poper,
nejsi předce lhář.

Ať ta šelma v temné vodě
dál skrývá svoji tvář......
Autor Martin H, 12.12.2010
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: Angela Valley
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí