Saw

Saw

Anotace: jen zpatlatina pocitů...

Sbírka: Jahodové nebásně

Křik
Cákance krve
Obojí zřejmně
Bez konce
Bez významu
Bez pointy
Beze všeho
Se vším.....

Smrt
Každých pět
Minut
Nechutnost
Zvrácenost
Úchylnost
Proč???
Čumim na to
Už sedmej díl
Kdo ví...

Ztráta času
Nedělní odpoledne
Konec
Konečně
Zvracela včera
Zvracela dnes
Zvracet bude
I zítra...
Autor Striptérka, 12.12.2010
Přečteno 294x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí